top of page
Services: we doen het niet alleen
Bos

Onze services

Wij helpen u graag met de volgende services

Samen komen we verder. Met onze professionele partners helpen we u graag met het bedenken van mooie ideeën die bij uw naaste passen. Wij gaan graag een gesprek met u aan.

Lees verder

kistdragen.png
dienst.png
urn 2.png

Onze verschillende diensten

Wij staan voor u klaar met onze uitvaartdiensten

Diensten: Diensten

Uitvaart- en herdenkingsdiensten

Wanneer u kiest voor onze Uitvaart- en herdenkingsdiensten, dan zorgen onze meelevende medewerkers ervoor dat alles met een hoge mate van zorg wordt behandeld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw afspraken zo soepel mogelijk verlopen.

Crematiediensten

Het deskundige personeel van Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding helpt u met al uw verzoeken en vragen over onze crematiediensten. Alles wordt naar uw behoeften gepersonaliseerd en precies volgens uw wensen uitgevoerd.

Begrafenisdiensten

Bij Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding staat u er niet alleen voor. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat al uw wensen volledig worden uitgevoerd en doen er alles aan om deze moeilijke beslissingen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bos

Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach van herinneringen 

Kisten

Er zijn ontelbare soorten kisten, van verschillende houtsoorten en met verschillende bekledingen. Een kist moet passen bij de sfeer en wens van de overledene. Ook kunt u de kist personaliseren door hem te beschilderen of van teksten te voorzien. Vooral voor (klein)kinderen is het een waardevolle bezigheid om bijvoorbeeld handafdrukken op de kist te zetten. Wij helpen u graag de juiste kist uit te zoeken.

hand kist.png

Rouwauto's

Rouwvervoer in stijl: met zorg, respect en precisie. Er zijn meer mogelijkheden als vervoer op de dag van de uitvaart, zoals de rouwauto, de uitvaartbus, de uitvaartboot, de uitvaarttruck, de rouwkoets of de uitvaartbakfiets. Ook uw eigen vervoer kan worden gebruikt. Zo kan het vervoermiddel waarin de overledene altijd zelf heeft gereden een mooi eerbetoon zijn. Indien u meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen.

auto 2.png

Rouwbloemen

Bloemen zorgen bij een begrafenis of crematie, maar ook bij rouwende mensen voor een gevoel van warmte en medeleven. Bloemen worden ook gegeven als een laatste eerbetoon. De keuze van de bloemen kan aansluiten bij het leven of de persoonlijkheid van de overledene. Zo kan er een hobby of een sport tot uitdrukking worden gebracht. De kleuren van de sportvereniging of een muziekinstrument verwerkt in het stuk. Er zijn tal van ideeën om de afscheidsbloemen persoonlijk te maken.

Ontwerp zonder titel (40).png

Rouwkaarten

Een rouwkaart is een schriftelijk bericht aan familie, vrienden, collega’s en kennissen waarin staat dat iemand is overleden. De feitelijke functie van een rouwkaart is een schriftelijke kennisgeving van het overlijden voor een ieder die de overledene gekend heeft. Over het algemeen zijn dat vrienden, familie, buren, eventuele collega’s en zakenrelaties. Maar minstens zo belangrijk is het voor de overledene zelf. Een rouwkaart kan in zekere zin gezien worden als zijn of haar laatste afscheidskaart.

Ontwerp zonder titel (37).png

Fotocollage

Tijdens de uitvaart worden er vaak foto’s getoond van de overledene, veelal een overzicht van een rijk leven. Wij bieden de service waarbij u de foto’s kunt aanleveren, wij voor u een mooie presentatie maken en u ondersteunen met de juiste techniek. Een mooie herinnering voor later.

0377_Smits.jpg

Foto & filmverslag

De aanwezigheid van een afscheidsfotograaf is zeker niet raar en het kan voor u juist een waardevolle aanvulling zijn op uw rouwverwerking. Mooie sfeerfoto’s vertellen meer dan duizend woorden kunnen uitdrukken. Vaak willen nabestaanden op een later en rustig moment de uitvaart terugkijken. Wij bieden de mogelijkheid om zowel met bewegend beeld als met stilstaande beelden een prachtige reportage te maken. Dit gebeurt in samenwerking met onze partners die hierin gespecialiseerd zijn. Uiteraard met respect voor de aanwezigen.

Ontwerp zonder titel (38)_edited.jpg

Online

Helaas genoodzaakt door de huidige situatie is de online mogelijkheid om de uitvaart bij te wonen niet meer weg te denken. De intimiteit van een kleinere groep aanwezigen wordt gewaardeerd en het geeft de mogelijkheid om mensen die iets verder van de overledene staan de gelegenheid om de uitvaart wel bij te wonen. Ook hier werken wij samen met een professionele partner met veel ervaring.

Ontwerp zonder titel (41).png

Herinneringenboekje

Nabestaanden ontvangen kaarten met lieve en mooie teksten, er worden foto’s gedeeld met elkaar om herinneringen op te halen. Wij bieden de mogelijkheid om een blijvende herinnering te maken in de vorm van een mooi boekje. Foto’s, treffende verhalen en herinneringen worden verzameld en gebundeld. Het boekje kan geprint of digitaal verstuurd worden en is een blijvende herinnering.

Hardcover boek

Grafonderhoud

Het bijhouden van een graf is niet voor iedereen eenvoudig of haalbaar. Een bezoek moet eigenlijk een moment van bezinning zijn en niet van onderhoud. Wij hebben een partner die u hierbij kan helpen.

Ontwerp zonder titel (49).png

Samen Dichtbij Inspiratie

Samen komen we verder. Wij helpen u graag met het bedenken van mooie ideeën die bij uw naaste passen. Wij gaan graag een gesprek met u aan.

Coffee Hearts

Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Leiden. U bent van harte welkom om kennis met ons te maken.

 

Wij staan altijd voor u klaar, op welk moment dan ook. Tijdens de dagen voorafgaand aan de uitvaart hebben wij dagelijks contact met elkaar. Samen zorgen wij dat de uitvaart een mooi en passend afscheid is van uw dierbare.

Telefoon: 071-5137775 of 06-41327281

Contactformulier

Wilt u eens verder praten? Laat dan uw gegevens hier achter. 

Dank voor uw verzoek, wij nemen snel contact op.

Contact
bottom of page