top of page
20 jaar ervaring

Met focus op empathie, ontzorgen en helpen.

Lees verder

Over ons: Over ons
Ontwerp zonder titel (51).png

Wie zijn wij?

Eindeloze ondersteuning

Ons team van uitvaartbegeleiders staat voor u klaar om u en uw dierbaren te ondersteunen……

Wij werken al 20 jaar voor particulieren en bedrijven om desgevraagd hun wensen in kaart te brengen en in goed overleg bijeenkomsten op maat te organiseren. Nooit onszelf op de voorgrond zetten maar zorgen dat klanten krijgen wat ze verwachten. Zonder verborgen agenda’s, zonder extra kosten. Transparant en empathisch, ontzorgend en meewerkend.

Kan niet bestaat niet. Deze bekende uitspraak is het DNA van ons bedrijf. Te vaak hoor je over onmogelijkheden bij uitvaarten terwijl er meer mogelijk is dan menigeen denkt. Uiteraard is er een aantal zaken waar we rekening mee moeten houden vanuit wetgeving, maar eigenlijk kan alles. Dit betekent dat de uitvaart geheel naar wens van de overledene en de familie kan plaatsvinden. Onze kracht is om de wensen van de uitvaart te vertalen en tot uitvoer te brengen.

Achter elke traan van verdriet schuilt de glimlach van herinneringen

Even voorstellen - Trudy Kwik

Ik ben al 20 jaar werkzaam in de evenementenbranche, in een wereld waarin je zorgt dat mensen iets moois beleven. Toen mijn papa 14 jaar geleden overleed heb ik van dichtbij meegemaakt hoe je samen met de familie van de overledene deze dagen beleeft en de uitvaart naar wens organiseert. Toen dacht ik….als ik later groot ben, wil ik dat ook gaan doen. Die tijd is nu gekomen. Samen met mijn team en professionele partners.

Ik ga u helpen, ondersteunen en adviseren waar nodig maar we gaan het vooral samen doen.

Trudy.jpg
Ontwerp zonder titel (51).png
bottom of page