top of page
Stone Tower

Inspiratie

Huil niet omdat ik er niet meer ben

maar glimlach omdat ik er was……

Een uitvaart is een moment waar je naar uitkijkt maar die ook snel voorbij is. Soms zo snel dat nabestaanden tijdens de uitvaart nauwelijks beseffen wat er allemaal is gebeurd, vaak overmand door de emoties. Wij hebben een aantal mogelijkheden om te zorgen dat ook na de uitvaart de herinnering blijft.

Gedenkteken Rode roos

Fotocollage

Tijdens de uitvaart worden er vaak foto’s getoond van de overledene, veelal een overzicht van een rijk leven. Wij bieden de service waarbij u de foto’s kunt aanleveren, wij voor u een mooie presentatie maken en u ondersteunen met de juiste techniek. Een mooie herinnering voor later.

Tentoonstelling

Foto & filmverslag

Vaak willen nabestaanden op een later en rustig moment de uitvaart terugkijken. Wij bieden de mogelijkheid om zowel met bewegend beeld als met stilstaande beelden een prachtige reportage te maken. Dit gebeurt in samenwerking met onze partners die hierin gespecialiseerd zijn. Uiteraard met respect voor de aanwezigen.

Bloemstuk

Online

Helaas genoodzaakt door de huidige situatie is de online mogelijkheid om de uitvaart bij te wonen niet meer weg te denken. De intimiteit van een kleinere groep aanwezigen wordt gewaardeerd en het geeft de mogelijkheid om mensen die iets verder van de overledene staan de gelegenheid om de uitvaart wel bij te wonen. Ook hier werken wij samen met een professionele partner met veel ervaring.

microfoon

Herinneringenboekje

Nabestaanden ontvangen kaarten met lieve en mooie teksten, er worden foto’s gedeeld met elkaar om herinneringen op te halen. Wij bieden de mogelijkheid om een blijvende herinnering te maken in de vorm van een mooi boekje. Foto’s, treffende verhalen en herinneringen worden verzameld en gebundeld. Het boekje kan geprint of digitaal verstuurd worden en is een blijvende herinnering.

Hardcover boek

Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach van herinneringen 

Grafonderhoud

Het bijhouden van een graf is niet voor iedereen eenvoudig of haalbaar. Een bezoek moet eigenlijk een moment van bezinning zijn en niet van onderhoud. Wij hebben een partner die u hierbij kan helpen.

Bloemen boeket

Samen Dichtbij Inspiratie

Samen komen we verder. Wij helpen je graag met het bedenken van mooie ideeën die bij jouw naaste passen. Wij gaan graag een gesprek met je aan.

Coffee Hearts
bottom of page