top of page
Image by Noah Silliman

Uitvaart regelen

Als alles wegvalt is er alleen nog liefde……

Een afscheid en uitvaart is een korte en vaak droevige intense periode waarnaast ook veel geregeld moet worden. Soms zijn de wensen al bekend en helder maar vaak komt men voor onverwachte beslissingen te staan. U staat er niet alleen voor. Wij helpen u graag en doen dit met professionele partners. Verzorgenden die naar uw wens de overledene kleden en opbaren. Voor het vervoer van de overledene en nabestaanden hebben wij een partner die meer dan 35 jaar ervaring heeft en diverse soorten van vervoer kan aanbieden.

Image by Rikonavt
Services: we doen het niet alleen

Onze services

Wij staan voor u klaar met onze uitvaartdiensten

Diensten: Diensten

Uitvaart- en herdenkingsdiensten

Wanneer u kiest voor onze Uitvaart- en herdenkingsdiensten, zorgen onze meelevende medewerkers ervoor dat alles met een hoge mate van zorg wordt behandeld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw afspraken zo soepel mogelijk verlopen.

Crematiediensten

Het deskundige personeel bij Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding helpt u met al uw verzoeken en vragen over onze crematiediensten. Alles wordt naar uw behoeften gepersonaliseerd en precies volgens uw wensen uitgevoerd.

Begrafenisdiensten

Bij Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding staat u er niet alleen voor. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat al uw wensen volledig worden uitgevoerd en doen er alles aan om deze moeilijke beslissingen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Tarieven

Omdat een uitvaart een optelsom is van persoonlijke wensen is het moeilijk om nu een tarief te geven. Er zijn kosten die bekend zijn: begraafplaats, het crematorium of onze begeleiding maar andere kosten zijn afhankelijk van de invulling van de wensen van de uitvaart.

 

Samen geven we invulling aan het totaal, wij kunnen voor ieder budget een uitvaart op maat verzorgen. Zodra we met elkaar de wensen in kaart gebracht hebben, krijgt u een overzicht van de kosten.

Verzekering

Indien u beschikt over een uitvaart-verzekering, hoeft u niet de uitvaart-begeleiding door hen te laten verzorgen. U bepaalt wie u de uitvaart wilt laten regelen. Indien u voor ons kiest krijgt u het bedrag van de polis uitgekeerd.

Flower Arrangement

Citaat

Emily Dickinson

“Unable are the loved to die. For love is immortality.”

Knop
Tarieven en verzekering

Contact opnemen

Samen Dichtbij uitvaartbegeleiding is gevestigd in Leiden. U bent van harte welkom om kennis met ons te maken.

 

Wij staan altijd voor u klaar, op welk moment dan ook. Tijdens de dagen voorafgaand aan de uitvaart hebben wij dagelijks contact met elkaar. Samen zorgen wij dat de uitvaart een mooi en passend afscheid is van uw dierbare.

Telefoon: 071-5137775 of 06-41327281

Bedankt voor de inzending!

Contact
bottom of page