top of page

Tarieven en verzekeringen

Omdat het kostenplaatje wel zo belangrijk

Flower Arrangement
Home: Welkom

Verzekeringen

Als alles wegvalt is er alleen nog liefde

Een afscheid en uitvaart is een korte en vaak droevige intense periode waarnaast ook veel geregeld moet worden. Soms zijn de wensen al bekend en helder maar vaak komt men voor onverwachte beslissingen te staan. U staat er niet alleen voor. Wij helpen u graag en doen dit met professionele partners. Verzorgenden die naar uw wens de overledene kleden en opbaren. Voor het vervoer van de overledene en nabestaanden hebben wij een partner die meer dan 35 jaar ervaring heeft en diverse soorten van vervoer kan aanbieden.

Quote

T. Kwik

131313036_10158712169264014_708135538990

Het overlijden melden

Wanneer een dierbare thuis is overleden is het belangrijk dat u eerst de dienstdoende huisarts belt om het overlijden officieel vast te stellen. Bij overlijden in een ziekenhuis of instelling stelt meestal een eigen arts het overlijden vast en volstaat het om mij te bellen om de uitvaart in gang te zetten.

Neem de tijd om rustig met elkaar afscheid te nemen. Wanneer u er klaar voor bent, belt u mij op en bespreken we een juist moment waarop ik kan langskomen. Een overlijden kan dag en nacht worden gemeld. In dit eerste contact zullen we bespreken wat de situatie is en wat er als eerste moet gebeuren. Dat is meestal de verzorging en het opbaren van uw dierbare. Daarna zullen we in alle rust overleggen wat er verder nog moet worden geregeld. In de dagen erna zullen we samen stap voor stap de begrafenis of crematie vormgeven en voorbereiden.

 

Volg onderstaande stappen en u komt later niet voor verrassingen te staan.

-        Neem contact op met de huisarts voor een verklaring van overlijden en vraag de huisarts of de overledene een donorcodicil heeft.

-        Ga na of de overledene een wensenlijst heeft achtergelaten.

-        Ga na of de overledene een uitvaartverzekering had afgesloten.

-        Zorg voor aangifte van overlijden bij de gemeente, afdeling Burgerzaken (doorgaand doet de uitvaartverzorger dat)

-        Zoek adressen bij elkaar voor het versturen van de rouwkaarten

-        Leg persoonlijke spullen klaar voor de verzorging en opbaring van de overledene. Denk onder meer aan kleding, bril, kleurenfoto en sieraden.

  Overlijden doorgeven 24/7 bereikbaar 06-41327281  

Flower Arrangement

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

Home: Neem contact op

De verzorging

Na het overlijden zal uw dierbare verzorgd worden. Wij werken samen met collega’s die gespecialiseerd zijn op dit gebied. Met respect zullen zij de overleden wassen en kleden en indien u dat wenst kunt u dit zelf doen of hierbij helpen.

Flower Arrangement

De opbaring

Thuis
Uitvaartcentrum
Familiekamer
Mortuarium.

Flower Arrangement

De wensen bespreken

In zo’n emotionele tijd komen er veel zaken op u af. Zaken waar u een beslissing over moet nemen. Wij vinden het belangrijk om samen in alle rust tijd te nemen om gedurende de afscheidsperiode stap voor stap de het afscheid vorm te geven. Vanaf het moment van overlijden tot de dag van de begrafenis of crematie nemen wij alle tijd om een mooi afscheid te realiseren. 

De kosten

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de wensen van de dierbare en de nabestaanden. Zijn alle wensen rondom de uitvaart besproken, dan maken wij een kostenbegroting. Samen geven we invulling aan het totaal, wij kunnen voor ieder budget een uitvaart op maat verzorgen.

Flower Arrangement
Home: Berichtenoverzicht
bottom of page