top of page
Post: Blog2_Post
Zoeken
  • Foto van schrijverTrudy Kwik

Oude foto’s tonen tijdens de uitvaart

Het is vast herkenbaar, u ziet een foto van vroeger en de “vergeten” herinneringen komen terug.

Herinneringen komen met een gevoel of emotie waar kracht uit gehaald kan worden.


Tijdens de uitvaart kunt u oude en recente foto’s tonen in een foto presentatie, het is fijn om samen stil te staan bij momenten uit het leven van uw dierbare. Meestal nemen de jongere familie leden deze taak op zich.


We hebben veel foto’s op onze telefoon maar iedereen heeft ook nog de plakboeken of schoenendozen vol met waardevolle beelden. En in een periode van overlijden is er vaak stress om deze foto’s te digitaliseren voor de uitvaart.


Michael Carels heeft met zijn bedrijf de mogelijkheid om daarbij te helpen. Onlangs heb ik dat zelf bij een uitvaart ervaren waar de familie zeer blij mee was. Binnen een paar dagen waren er 100 foto’s gedigitaliseerd én zelfs gerestaureerd. Zij kunnen helpen om foto’s , dia’s en zelfs negatieven te digitaliseren. In geval van een uitvaart wordt er een extra snelle service geboden.


Oude foto’s herstellen met digitale restauratie

Meestal is er een beperkt aantal foto’s uit een bepaalde periode, of zijn de foto’s niet mooi meer, ze zijn tenslotte al erg oud. Op dat moment kan digitale fotorestauratie een uitkomst bieden. Als voorbeeld ziet u een pasfoto van Michael zijn opa uit de jaren 60/70, welke hij vaak met zich meedroeg. De foto is vergroot, hersteld met slimme software en ingekleurd zonder het origineel te beschadigen.


Neem vrijblijvend contact op met Michael Carels van FotoDigitaliseren.nl via https://fotodigitaliseren.nl/contact/ of bel 06-30396054


69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page